h1

I dag fick Mr X den!

november 21, 2008

Raggaropeln, en av de avgörande bilarna i spelet mellan Mr X och Mr Yellow fångades på bild! Tyvärr är bilden lite otydlig men det beror på att den är tagen i flyckten. Raggaropeln är oftast den bil som fäller avgörandet i matcherna mellan Mr X och Mr Yellow, då den ger två poäng. Orsaken till att den ger två poäng är att den pendlar i motsatt riktning mot Mr X och Yellow och att de oftast möter den men det är inte säkert och de vet inte var på tävlingsträckan de möter den.

Det tråkiga med dagens poäng är att den inte resulterade i att matchen vanns av Mr X för på fredagar åker han ensamen i bilen och få bara spela med sig själv. Trots det verkar det bli en bra dag för Mr X då han sopade hem segern säkert med klara 2-0 tackvare raggaropeln.

raggaropeln

Raggaropeln är som ni bilkännare säker känner igen en Opel Kadett Kombi. Troligen är den av en årsmodell kring 1980. Den är omlackad med breda AC Cobra ränder i svart. Den är även modifierad med två Hella 180 extraljus på kofångaren fram. Körs av en kraftig kille i truckerkepa och svart Fristadsjacka med häng på jeansen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: