h1

DHL ger inga poäng…eller?

november 17, 2008

p1010737

Bild: Mr Yellow

Regeltolkning

Internationella stora företagsbilar räknas inte med i leken Gul bil utan endast små lokala företag vars bilar som är gula räknas. Genom denna regeltolkning så ger alltså alla gula DHL-bilar 0 poäng eller inga slag. Lokala avvikelser från denna regel kan förekomma i vissa delar av landet.                                                                                                           

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: